Mensen die samen stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow.

Vanaf zondag 8 maart is er nu elk kwartaal ‘Stadsverlichting’ in Goudlokaal bij De Lichtplaats! Stadsverlichting is een wereldwijd initiatief, waarbij mensen over de hele wereld op een specifieke dag en tijdstip bij elkaar komen in yogastudio’s, maar ook in huiskamers of andere ruimtes, om samen stil te zijn en te mediteren voor een lichter en liefdevollere wereld.

Deze specifieke dag is iedere tweede zondag van het kwartaal (2e zondag van maart, juni, september en december) en het tijdstip van 20.00 – 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.45 uur.

De avond wordt telkens ingeleid door een yogadocente van Yoga bij De Lichtplaats, waarna er gedurende een uur in stilte, zittend of liggend, wordt gemediteerd. Ook het verlaten van de ruimte en het gebouw wordt in stilte gedaan.

Mensen die samen stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je een krachtig, coherent veld creëert. Geen methode is sneller, goedkoper en effectiever. Ontdek hoe je je innerlijk vuur aansteekt. Verlicht jezelf en verlicht je wereld.  – Tijn Toubern de ruimte en het gebouw wordt in stilte gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s