Yoga bij de Lichtplaats presenteert: Yvonne Alefs – Qigong docente

“Om zoveel mogelijk van jullie de gelegenheid te bieden om, gedurende deze periode van aan huis gebonden zijn, in beweging te blijven, bied ik wekelijks op dinsdagavond (19.30 – 20.30 uur) en donderdagochtend (10.00 – 11.00 uur) een live-stream Qigongles aan. Deze live lessen geef ik via ZOOM en zijn Nederlands gesproken. De dinsdagavond zal ik blijven aanbieden, zolang de maatregelen rondom de corona virus aanblijven (en dan weer overgaan op het op lokatie geven van de les). De LIVE online donderdagochtendles is blijvend!”

Het beoefenen van en lesgeven in Qigong voelt voor mij als een prachtige samensmelting van mijn jarenlang karate training en mijn huidige liefde voor yoga.

YVONNE ALEFS

Deel van de opbrengst gaat naar goed doel
Ik vraag hiervoor een donatie van € 7,50 per les, waarvan € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’ gaat. ‘You Bake a Difference’ is een project, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt afhaalmaaltijden voor mensen koken die (tijdelijk) krap en/of moeilijk zitten. Dat gebeurt normaal gesproken vanuit de keuken van De Lichtplaats in Zaandam, maar vanwege de huidige situatie is het tijdelijk niet mogelijk om met het team samen te komen om te koken. Initiatiefnemers Dave en Edith gaan daarom nu vanuit hun eigen huis door met het GRATIS verstrekken van maaltijden aan een aantal mensen dat in grote moeilijkheden verkeert, zowel qua gezondheid als financieel.

Gratis voor wie financieel getroffen is
Tegelijkertijd besef ik me ook dat er onder jullie zijn die financieel hard getroffen zijn door de huidige situatie en dit bedrag nu echt niet kunnen missen. Voor jullie zijn de lessen dan ook gratis! Ik laat een ieder vrij om te beslissen wel of geen donatie te doen, in het volste vertrouwen dat wie het kan, het graag zal doen en ook begrip heeft voor de medemens voor wie dat op dit moment niet gaat. Je kunt hiervoor onderaan deze pagina op de link ‘Doneren’ klikken bij de les die je wil volgen en in het nieuwe scherm de aanwijzingen volgen. Betaling gaat via Ideal.

Aanmelden voor de online lessen
Aanmelden kan door hieronder voor iedere les die je bij wilt wonen op de link ‘Registreren’ te klikken. De lessen per week hebben allebei hetzelfde thema en dezelfde inhoud! Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je een bevestigings e-mail van ZOOM met informatie over hoe je aan de ‘meeting’ kunt deelnemen. KIJK OOK IN JE SPAM als je de link niet ontvangt. Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 minuten van tevoren in te loggen. De lessen zullen op tijd beginnen en eindigen.

Hoe werkt dat met Zoom?
Om per telefoon met ZOOM deel te nemen download je eenvoudigweg de mobiele app. Wil je meedoen met je computer of laptop download dan ‘Zoom Client for Meetings‘. Eenmaal geactiveerd, klik je op ‘Join a Meeting’ en vul je de link voor de les in!

Lees hier het originele bericht op haar website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s