Scholen gaan weer open! Ene kant super chill. Andere kant, we zaten zo lekker in de thuisscholings flow, alle tijd om vanalles over elkaar en het leven samen te leren. Functioneren vanaf bijdragen aan iemands leven en welwillend zijn iemand te ontvangen. Iemand TOTAAL ONTVANGEN voor wie hij/zij is/kiest te zijn met alle aandacht voor het mooie, lieve & leuke. Wat zou iemand fijn vinden te ontvangen van mij vandaag, zonder dat ik voor hem/haar invul.


Wat kan ik bijdragen?


Waarom zouden we in 2020 nog op iets of iemand gaan zitten wachten voor geluk. Of dat iets of iemand naar onze pijpen gaat dansen. Waarom zouden we uberhaubt verwachtingen hebben? Hoezo zouden we niet kiezen gewoon te begrijpen dat alles in ieder moment beschikbaar is? Dat het gewoon een kwestie is van alle zintuigen gebruiken om dát aan te trekken waar we behoefte aan hebben. Misschien wel een verwachting van een specifieke persoon uit je hoofd zetten en om de energie vragen waar je behoefte aan hebt. En ben je met een persoon? Welke energie, ruimte en bewustzijn kan ik zijn om aan jou bij te dragen wat kan ik van jou ontvangen?

Mooi dat velen nu alle tijd hebben dit te gaan leren. Verdiepen in onszelf, wij als oneindige wezens & energie. Tuurlijk gaat niet vanzelf tenzij je van nature bent afgestemd op het ritme & de dans snapt van dit tijdperk. En dan is het meestal nóg studeren. Want deze dingen leren we niet op school. Tof dat je dichter naar elkaar kan groeien als je in deze periode voor elkaar hebt gekozen. 🙏🏽 Dus eigenlijk blijkt telkens weer dat we iets niet vinden als we maar buiten onszelf blijven zoeken. Zoeken is toch sowieso super vermoeiend? Ontspannen moesten we! Het is het omarmen van alles WAT IS!
Snappen dat angst slechts energie is. Wat je niet hoeft te absorberen. Langs je heen laten gaan is ook optioneel. En dan, bijdragen & welwillend zijn om te ontvangen, verwachtingsloos 😋

nieuwetijdsdingesen #ask&receive #miauw