Lieve yogi’s

WE GAAN BEGINNEN MET OUTDOOR YOGA!

En wel op het ENORME PRACHTIGE GRASVELD omringd door GROEN bij de GYMZAAL, links van het gebouw van De Lichtplaats.

Aankomende week gebruiken we om te testen. En de week erna (dus vanaf 25 mei) gaan we voor het eggie. We gaan kijken hoe dat gaat. Kijken wie daar behoefte aan hebben, wie er komen. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in. 
Vooral zin om jullie weer te zien. Jullie te mogen ontvangen, heerlijke sferen te creëren samen.
 
Hieronder geven we zoveel mogelijk info met zo weinig mogelijk woorden (lastig)  Alvast onze excuses voor dingen die we over het hoofd zien. We doen ons best alles mee te nemen wat belangrijk is en je kunt natuurlijk contact opnemen voor vragen/opmnerkingen. Nou komt ie:

Onbeperkt outdoor-yoga maandabonnement
Omdat we het zo simpel en fijn mogelijk willen houden voor iedereen bieden we een onbeperkt outdoor-yoga maand-abonnement aan. Ook omdat we aafhankelijk zijn van het weer. Zolang we gebonden zijn aan outdoor lessen komen er 7 lessen op het rooster, maar het maximaal aantal deelnemers per les verruimen we naar 20. De ruimte is er en zo is er meer gelegenheid voor iedereen om zich in te schrijven.

Voor 30,- per maand kun je onbeperkt meedoen met alle lessen. Als het weer het toelaat en er is plaats, zijn dit dus 7 lessen per week. 
Wanneer we weer binnen lessen mogen geven mag je dit abonnement gewoon door gebruiken tot de maand om is. Daarna kunnen de normale abonnementen en rittenkaarten weer worden aangeschaft. 

Als je abonnement nog loopt
Heb je een abonnement dat nog loopt, dan kun je dat gewoon gebruiken voor de buitenlessen. En nogmaals: voor degenen met een onbeperkt abonnement is de situatie het minst voordelig. DUS HEB JE EEN ONBEPERKT ABONNEMENT DAN KUN JE CONTACT OPNEMEN WANT DAN VERSCHUIVEN WE DE EINDDATUM.

Zelf zorgen voor
Je mag gebruik maken van onze matten. Maar als je een eigen mat hebt (of een mat van ons hebt geleend) dan kun je die natuurlijk ook gebruiken. Ook zou je iets anders onder je mat op het gras kunnen leggen, zoals een zeiltje, of een handdoek. Wij laten dit aan jullie. Denk eraan iets warms aan te doen als het koud is, een eigen dekentje mee te nemen, en een flesje water als het warm is. Tools die nodig zijn voor de lessen hebben wij voor je. Maar als je zelf tools hebt (of hebt geleend) kun je ze zelf meenemen. Wij hebben desinfecterende handgel, en spray voor de matten en strips.

Procedure voor/na de les
Kom omgeveer een kwartier voor aanvang om zelf te pakken wat nodig is voor de les. Daarna kun je zelf je mat neerleggen We vormen een kring waarbij we de anderhalve meter afstand regel hanteren.
Ga zoveel mogelijk thuis naar het toilet. Na de les mag je onze tools (die daar geschikt voor zijn) inspuiten met onze desinfectie spray en weer terugleggen op hun plek. We kunnen nu na de les helaas niet theedrinken en nakletsen bij De Lichtplaats (protocol voor buiten sporten).

Afhankelijk van het weer
We vertrouwen erop dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn. Maar zeker weten we dat natuurlijk niet. Als een les niet door kan gaan door slecht weer of een te modderig grasveld dan geven we dit minimaal 2 uur van tevoren aan in Momoyoga (inschrijven is dus belangrijk!).

We zijn op dit moment het rooster aan het vormgeven met alle docenten. Zodra alles rond is, voeren we het buitenrooster in Momoyoga in en kun je je inschrijven. Dit zal de eerste helft van volgende week rond zijn .

Online
Er staat net een nieuwe Yin Yogales online voor jullie. En er worden vandaag en morgen nog een paar filmpjes online gezet (Qigong, Vijf Tibetanen, Hartcoherentie meditatie). Daarna concentreren we ons op outdoor yoga maar ook op het verder professionaliseren en finetunen van online lessen. Als we hiermee klaar zijn willen we namelijk ook online maandabonnementen aanbieden in Momoyoga. We denken dat een aantal van jullie hier wellicht behoefte aan blijft houden omdat we straks binnen ook niet in 1 keer weer terug kunnen naar volle lessen. Voorlopig zullen er minder mensen in een les kunnen. Online yoga kan dan een prachtige aanvulling/vervanging zijn. We houden jullie via deze weg op de hoogte van de ontwikkelingen.

Live online Qigong les blijft wel
Als je nog een abonnement hebt of een onbeperkt outdoor yoga maandabonmnement aanschaft kun je ook gebruik maken van de live online Qigong lessen van Yvonne Alefs! Ook deze 2 lessen (op dinsdagavond en donderdagochtend) zullen we in Momoyoga zetten en daar kan je je voor inschrijven (inschrijflink Zoom stat daar dan ook in). Fijne aanvulling op de buitenlessen voor een aantal van jullie wellicht.

Dankjulliewel!
Jullie  STEUN & VERTROUWEN hebben we gezien EN gevoeld. Dat nemen we NIET voor lief, en daar zijn we jullie echt eeuwig DANKBAAR voor. Het geeft ons moed om met z’n allen krachtig door te stromen zometeen. 

Dank, liefs en moois voor jullie.
En hopelijk tot heel snel op de mat in het groen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s