Per 1 juli mogen we weer binnen lesgeven!
Heel fijn om jullie ook weer binnen te mogen ontvangen. Vooral omdat we dan niet langer afhankelijk zijn van het weer om een les door te laten gaan. 

Onze docenten kunnen besluiten om bij mooi weer een les toch buiten te geven. Omdat het zo’n groot veld is en het stemgeluid van de docent daardoor sneller verloren gaat, is het buiten niet voor iedereen even goed te verstaan. Voor bijvoorbeeld Critical Alignment Yoga is het lastiger om buiten les te geven omdat de aanwijzingen in deze lessen zo belangrijk zijn. Met name omdat we voorlopig geen hands on adjustments mogen geven. Het is daarom steeds aan de docent om te bepalen of het buiten kan.

Het gaat allemaal gepaard met een aantal voorwaarden. We zijn aangesloten bij de Vereniging Yogascholen Nederland en baseren ons op hun protocol. Wil je onderstaande aanwijzingen & richtlijnen goed doorlezen en in acht nemen? We vinden het belangrijk om hier respectvol mee om te gaan.
Er is bij ons op de regels hieronder één uitzondering; als je geen eigen mat hebt en je gebruikt onze mat, dan hoef je geen handdoek mee te nemen. Wel vragen we je om de mat na gebruik schoon te maken met het daarvoor bestemde schoonmaakmiddel in de spuitbus. 

Dank vast en tot snel op de mat.Liefs namens ons hele team,