Ha lieve yogi’s,

In de vorige neuwsmail vroegen we jullie welke lessen jullie er het liefst bij zouden zien op het rooster.
N.a.v. jullie reacties hebben we de balans opgemaakt en gekeken naar wat het meest wenselijk en haalbaar is. Dit is het resultaat::

Per 1 september staan er 3 extra lessen op het rooster; 1 Inner Flow, 1 nek-schouder-rug therapieles en 1 Critical Alignment les. Jullie meningen over het beste tijdstip en de beste dag verschilden nogal. Wat wel meerdere keren terugkwam was de vraag naar middaglessen, en lessen net na werktijd en voor etenstijd. Nu zijn etenstijd en werktijd natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde, maar we hebben geprobeerd hieraan op de volgende manier te voldoen:

Maandag Inner Flow: 17:00 – 18:00u
Woensdag Nek-schouder-rug therapie: 16:00 – 17:00u
Donderdag Critical Alignment (Hatha): 18:00 – 19:00u  


Dinsdagochtend lijkt nu voor jullie niet een fijn tijdstip.
De Qigong les van 10:00u komt daarom vanaf september voorlopig te vervallen.
Laten we kijken hoe dit gaat zo. En flexibel blijven waar mogelijk. Als de behoeftes, mogelijkheden, het leven weer veranderen, dan buigen we net zo flexibel weer mee. Ja toch?
Vanaf september nog maar 2 abonnementen
We gaan een try out doen!
Want hoe zou het zijn als we van een heel scala aan abonnementen en rittenkaarten teruggaan naar slechts  2 maandabonnementen en een online abonnement (losse lessen blijven er wel in).

Helderheid, eenvoud, vrijheid.

De afgelopen periode leert ons meer dan ooit dat alles verandert en het leven vol verrassingen zit. Bij het afsluiten van een maandabonnement kun je altijd besluiten  om te switchen of om er even tussenuit te gaan i.v.m. vakantie, time-out, blessure, ziekte of, nou ja, een lockdown bijvoorbeeld. Geen abonnementsgeld down the drain, geen einddata die hoeven te worden opgeschoven. En omdat we ook online abonnementen gaan aanbieden (een maandje later dan we dachten, zie hieronder) kun je onze lessen waar ook ter wereld en op elk gewens ttijdstip volgen! Dan switch je gewoon naar een online abonnement zo lang je dat zelf wilt. 

Het aanbod ziet er vanaf september dan als volgt uit uit:
Maandabonnent 1x per week: €32,50
Maandabonnement onbeperkt: €39,50
Los online maandabonnement: €17,95
Online maandabonnement bovenop een ander abonnement: €7,95
We gaan eens kijken of dit inderdaad oplevert wat we nu voor ons zien. 

 
1 maand uitstel Yoga Online
Om een aantal redenen moeten we de start van de online maandpakketten een maand uitstellen. Dat betekent dat de online abonnementen per 1 oktober beschikbaar zullen zijn.

Deze maandabonnementen hebben iedere maand een thema dat past bij de tijd van het jaar en bestaan uit:

4 Yin lessen van Naomi
4 Inner Flow lessen van Sheba
4 Qigong lessen van Yvonne
4 nek-schouder-rug therapielessen van Edith
4 mindfulness en/of ontspanningsmeditaties van Edith


20 lessen in totaal dus!
Er zitten langere en kortere lessen bij zodat je zelf kunt bepalen wat past in jouw schema en bij je behoefte.

Nou, best wat nieuwe dingen in deze nieuwe tijd. We beseffen dat we nooit helemaal aan ieders wensen kunnen voldoen maar hopen dat het voor de meesten van jullie positief uitpakt. 

We gaan dit nieuwe seizoen met veel vertrouwen, zin en energie tegemoet. We’re on a mission! En hopen een steen bij te mogen dragen aan heling, bewustwording, vertrouwen, ontspanning, vrijheid, gezondheid. Aan het besef dat we niet zijn wat we doen, denken en vinden. Maar dat we in essentie zijn wat we zoeken. En altijd al zijn geweest. 

Moois, goeds en liefs namens ons hele team.

Sheba Salden en Edith Atkins
Yoga bij de Lichtplaats