Gezonde, flexibele, sterke en ontspannen werknemers betekent een gezond, flexibel, sterk en ontspannen bedrijf. Minder ziekteverzuim, hogere productiviteit, meer plezier in het werk. De grote toegevoegde waarde van Yoga, Qigong en Meditatie voor onze gezondheid en ons gevoel van welbevinden is inmiddels bekend en bewezen. Ook in onze westerse wereld kunnen we hier niet langer omheen; de onderzoeksresultaten liegen er niet om.

Wij hebben daarom online pakketten voor bedrijven samengesteld die bestaan uit 18 lessen (video’s) per maand (Stoelyoga, Yin Yoga, Inner Flow, Therapie voor nek, schouders & rug, Qigong en Meditatie). Deze combinatie draagt enorm bij aan lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Helemaal in deze tijd waarin veel mensen thuis werken EN veel mensen stress, angst en/of onzekerheid ervaren.

We werken met thema’s die passen bij de tijd van het jaar en verzorgen iedere maand langere, maar ook kortere sessies, zodat iedereen kan kiezen wat op dat moment past. Onze docenten zijn uiteraard gediplomeerd, ervaren en deskundig.

NEEM HIER EEN INKIJKJE IN EEN AANTAL VOORBEELDLESSEN!

Voor bedrijven zijn deze online abonnementen EXTRA aantrekkelijk. Yoga voor werknemers kan door bedrijven namelijk worden opgenomen in het arboplan. Als daar niet voor gekozen wordt valt yoga voor werknemers onder de Werkkostenregeling. (En natuurlijk zouden werknemers ook een deel kunnen meebetalen).

Onze on demand pakketten bevatten niet zomaar een willekeurige combinatie van lessen. De combinatie die we aanbieden is goed doordacht (steeds kloppend met de natuurlijke/biologische processen van de tijd van het jaar) en uitgevoerd door ervaren professionals. Gedurende de duur van het abonnement blijven de cursisten onbeperkt toegang houden tot alle online lessen.

Onderdelen on demand basispakket:

 • Yvonne Alefs 
  Qigong (is een eeuwenoude energetische geneeswijze en bewegingsleer afkomstig uit China. De zachte, ronde en vloeiende bewegingen die voornamelijk staand worden uitgevoerd houden niet alleen het lichaam soepel, sterk en gezond, maar hebben ook een rustgevende werking op de geest. Qigong wordt daarom ook wel meditatie in beweging genoemd).
 • Naomi van der Werff 
  Yin Yoga (heeft een diep stimulerende, kalmerende en ontspannende werking. De liggende en zittende houdingen worden langer aangehouden dan in andere yogavormen en hebben, mede hierdoor, een uitermate heilzaam effect op je organen, immuunsysteem, spieren, bindweefsel, gewrichten, meridianen en geest).

  Stoelyoga (is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je wilt.  Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Het is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Ideaal als korte opfrispauze op het werk!)
 • Sheba Salden 
  Inner Flow (stimuleert kracht, flexibiliteit & (het stromen van) energie, en de verbinding tussen lichaam en geest. Bewustwording loopt als een rode draad door de lessen).
 • Edith Atkins
  Critical Alignment Yoga & Therapie (richt zich op het verminderen van (spannings)klachten in nek schouders & rug, het verbeteren van de houding en het weer leren begrijpen en respecteren van de signalen van het lichaam).

  Geleide meditatie (mindfulness en ontspanning; contact maken met lichaam en geest, bewust aanwezig zijn in het moment. Helpt te ontspannen in het feit dat alles altijd verandert, helpt te laten zijn wat is, verbetert concentratie, kalmeert het zenuwstelsel, en helpt je van het leven te genieten zoals het zich aandient).

Met heel veel dank aan: Jessie Rondolo Film & Edit | Fred Westra – Muziek | Urban Goddess – Yoga wear | Saskia Savage – Organisatie

Tarieven

We bieden verschillende standaardpakketten. Er kan eerst een introductiemaand worden aangeschaft alvorens over te gaan tot het aangaan van een jaarcontract voor 1 van onderstaande pakketten:

 • Basispakket: 18 online yogalessen per maand – €12,50 per werknemer (v/a €1000,- per maand)
  Je kunt de lessen bijvoorbeeld gezamenlijk op kantoor doen als daar behoefte aan, en ruimte voor is. Maar de lessen kunnen ook thuis of elders op elk gewenst  moment gevolgd (en indien gewenst herhaald) worden. Er is de hele maand onbeperkt toegang tot alle lessen.
 • Pakket Uitgebreid: Combinatie basispakket & maandelijks persoonlijke adviezen – €25,- per werknemer (v/a €2000,- per maand)
  Hierbij kunnen alle werknemers gebruik maken van alles in het basispakket en 1 keer per maand aangeven waar ze tegenaan lopen, welke klachten ze hebben. Naar aanleiding daarvan voorzien we iedere werknemer van persoonlijke adviezen en uitleg.
 • Immuun-boost pakket: Combinatie basispakket & Green Juice – €39,01 excl. BTW per maand, per werknemer (€44.03 incl. BTW per maand per werknemer)
  Het Green Juice supplement en de online lessen versterken elkaars werking en geven samen een enorme boost aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Eenmalige kosten startpakket yogatools (hoogwaardige kwaliteit yogamat, strip, vilten mat): €65,- per werknemer (wordt bezorgd)

Bovenstaande tarieven zijn excl. 21% BTW.

Dit zijn standaardpakketten. Maar we denken graag met jullie mee en kijken met liefde hoe we jullie wensen om kunnen zetten in een aanbod dat hierop aansluit. 

Voordelen on demand t.o.v. live lessen

In de online abonnementen nemen we bewust geen live lessen op om de volgende redenen:

 • Iedere werknemer heeft andere behoeftes en wensen. En die kunnen ook weer van moment tot moment verschillen. Aan die verschillende wensen en behoeftes kunnen we zo moeiteloos gehoor geven.
 • Er is voor dezelfde prijs veel meer aanbod mogelijk
 • Lessen kunnen vaker worden gedaan als daar behoefte aan is.
 • Lessen kunnen worden teruggespoeld als nodig, of als iets niet goed is verstaan, of om het nog beter te voelen/begrijpen