Testimonials

Ontspanning voor lichaam en geest
De yoga & meditatie video’s ontspannen zowel lichaam als geest. Door fijne oefeningen voor nek, schouders en rug, onstaat er ruimte en ontspanning in het hele lichaam. Verder leer ik op een goede manier te ademen, waardoor mijn energie beter stroomt. Blij, rustig en in een ontspannen staat stap ik iedere keer van mijn mat af.

~ Carry Bloetjes ~


Life Changing!
Yoga bij de Lichtplaats doet werkelijk alles goed! Super inspirerende docenten met allemaal hun eigen unieke energie en zonder uitzondering zeer professioneel en betrokken. Gevarieerd aanbod in lessen. En het kan dus anywhere & anytime. Het liefst doe ik elke dag een les.  Life changing wat mij betreft.

~ Saskia Höing ~


Uitgerust en vol energie
Net een yogales en daarna een geleide meditatie gedaan via het video abonnement van Yoga bij de Lichtplaats Zaandam. En wat een fijne stem heeft Edith Atkins, zij spreekt de meditatie in en begeleidt je om naar een staat van totale ontspanning te komen… Dat is gelukt, ga nu uitgerust en vol energie de rest van mijn dag in.

~ Cloudette Nijkamp ~


Geaardheid, krachtopbouw en balans
Waar veel mensen bij yoga dus denken aan zweverigheid en vaag gedoe ervaar ik bij het volgen van de Critical Alignment & Vinyasa lessen van Yoga bij De Lichtplaats juist een streven naar geaardheid, krachtopbouw en balans hetgeen mijn mobiliteit, souplesse en kennis over mijn manier van bewegen /houding sterk heeft verbeterd. Hiernaast doet het ook veel voor de geesteskrachten van een mens!

~ Karin Bosch ~


Na de les relaxt en lichter
Mijn yogaschool De Lichtplaats komt ook bij je thuis dmv video lessen. Ik voel mij na elke les zoveel beter. De Yinles is één van mijn favoriete lessen. Mijn lijf voelt vaak stram en stijf. Na een uurtje Yin voel ik mij een stuk soepeler en ruimer. De oefeningen zijn niet moeilijk. Er worden voldoende mogelijkheden gegeven om 4 minuten ontspannen in de houding te blijven. Eventueel gesteund door bolsters, kussens en dekens. Na de 4 minuten voel je even na. Het effect van de oefening is meteen voelbaar. De stijfheid en stramheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bij de Yinles lukt het mij goed een uur naar binnen te gaan met mijn aandacht. Na de les voel ik mij relaxt en lichter en een stuk soepeler. Als een geoliede machine.

~Joyce Burink ~


Zachte bewegingen, krachtig effect
Al een aantal jaar volg ik wekelijks mijn Qigongles bij Yvonne. Voordat ik eraan begon had ik er nog niet eerder van gehoord. Maar na de eerste keer was ik verkocht. De zachte bewegingen met een krachtig effect brengen mijn mind iedere week weer tot rust en werken nog lang na. Yvonne houdt altijd rekening met beperkingen en biedt zo nodig een alternatief aan. Ik heb het gevoel dat ik altijd mezelf kan zijn in deze lessen. Ik kan iedereen deze heerlijke qi aanraden. 

~ Marloes ~