Video Abonnement voor Bedrijven


Gezonde, flexibele, sterke en ontspannen werknemers betekent een gezond, flexibel, sterk en ontspannen bedrijf. Minder ziekteverzuim, hogere productiviteit, meer plezier in het werk. De grote toegevoegde waarde van Yoga, Qigong en Meditatie voor onze gezondheid en ons gevoel van welbevinden is inmiddels bekend en bewezen. Ook in onze westerse wereld kunnen we hier niet langer omheen; de onderzoeksresultaten liegen er niet om.

Wij hebben daarom een videopakket voor bedrijven samengesteld die bestaat uit 19 videolessen per maand (Vinyasa, Yin Yoga, Inner Flow, Yoga Nidra, Therapie voor nek, schouders & rug, Qigong, Gezichtsyoga en (Klank)Meditatie) en toegang verschaft tot 12 maanden opnames (dus meer dan 200 video’s!). Deze combinatie van verschillende soorten lessen draagt enorm bij aan lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Helemaal in deze tijd waarin veel mensen thuis werken EN veel mensen stress, angst en/of onzekerheid ervaren.

We werken met thema’s die passen bij de tijd van het jaar en verzorgen iedere maand langere, maar ook kortere sessies, zodat iedereen kan kiezen wat op dat moment past. Onze docenten zijn uiteraard gediplomeerd, ervaren en deskundig.

Voor bedrijven is dit video abonnement EXTRA aantrekkelijk. Yoga voor werknemers kan door bedrijven namelijk worden opgenomen in het arboplan. Als daar niet voor gekozen wordt valt yoga voor werknemers onder de Werkkostenregeling. (En natuurlijk zouden werknemers ook een deel kunnen meebetalen).

Ons pakket aan videolessen bevat niet zomaar een willekeurige combinatie van lessen. De combinatie die we aanbieden is goed doordacht (steeds kloppend met de natuurlijke/biologische processen van de tijd van het jaar) en uitgevoerd door ervaren professionals. Gedurende de duur van het abonnement blijven de cursisten onbeperkt toegang houden tot alle video lessen.

Onderdelen video pakket:

 • YVONNE ALEFS 
  Qigong is een eeuwenoude energetische geneeswijze en bewegingsleer afkomstig uit China. De zachte, ronde en vloeiende bewegingen die voornamelijk staand worden uitgevoerd houden niet alleen het lichaam soepel, sterk en gezond, maar hebben ook een rustgevende werking op de geest. Qigong wordt daarom ook wel meditatie in beweging genoemd.
 • LONNEKE DE BEST 
  Yin Yoga heeft een diep stimulerende, kalmerende en ontspannende werking. De liggende en zittende houdingen worden langer aangehouden dan in andere yogavormen en hebben, mede hierdoor, een uitermate heilzaam effect op je organen, immuunsysteem, spieren, bindweefsel, gewrichten, meridianen en geest.

  Yoga Nidra Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. In een Yoga Nidra sessie is er geen beweging van het lichaam, enkel een comfortabele liggende houding. Het zou je kunnen helpen om dieper te slapen, je concentratie en creativiteit te verhogen, meer energie en rust te creëren en je immuunsysteem kunnen verhogen. Je kunt het zien als een reis door het lichaam waarin je volledig kunt ontspannen.

 • SILVIA SAUNDERS
  Vinyasa Yoga is de meest voorkomende yogastijl. Het is een combinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling.

  Klankmeditatie is meditatie onder begeleiding van klankschalen. Met een klankmeditatie wordt je met behulp van klanken naar een ander bewustzijnsniveau gebracht. 

  Gezichtsyoga ook wel facial gym genoemd, is een makkelijke manier om je huid te verstrakken en rimpels tegen te gaan. Eigenlijk heeft gezichtsyoga alleen maar voordelen: je kunt het altijd en overal doen en het kost helemaal niets. Door de oefeningen train je alle spieren van je gezicht.
 • SHEBA SALDEN 
  Inner Flow stimuleert kracht, flexibiliteit & het stromen van energie, en de verbinding tussen lichaam en geest. Bewustwording loopt als een rode draad door de lessen.
 • EDITH ATKINS
  Critical Alignment Yoga & Therapie richt zich op het verminderen van (spannings)klachten in nek schouders & rug, het verbeteren van de houding en het weer leren begrijpen en respecteren van de signalen van het lichaam.

  Geleide meditatie mindfulness en ontspanning; contact maken met lichaam en geest, bewust aanwezig zijn in het moment. Helpt te ontspannen in het feit dat alles altijd verandert, helpt te laten zijn wat is, verbetert concentratie, kalmeert het zenuwstelsel, en helpt je van het leven te genieten zoals het zich aandient.

Met heel veel dank aan: Jessie Rondolo Film & Edit | Fred Westra – Muziek | Urban Goddess – Yoga wear | Saskia Savage – Organisatie

Tarief

Meer dan 200 videolessen voor € 12,50 per werknemer per maand
Je kunt de lessen bijvoorbeeld gezamenlijk op kantoor doen als daar behoefte aan, en ruimte voor is. Maar de lessen kunnen ook thuis of elders op elk gewenst  moment gevolgd (en indien gewenst herhaald) worden. Er is de hele maand onbeperkt toegang tot alle lessen.

Eenmalige kosten startpakket yogatools (hoogwaardige kwaliteit yogamat, strip, vilten mat): € 65,00 per werknemer (wordt bezorgd).

Bovenstaande tarieven zijn excl. 21% BTW.

Dit is een standaardpakket, maar we denken graag met jullie mee en kijken met liefde hoe we jullie wensen om kunnen zetten in een aanbod dat hierop aansluit. 

Voordelen videolessen t.o.v. live lessen

In dit video abonnement zijn bewust geen live lessen opgenomen om de volgende redenen:

 • Iedere werknemer heeft andere behoeftes en wensen. En die kunnen ook weer van moment tot moment verschillen. Aan die verschillende wensen en behoeftes kunnen we zo moeiteloos gehoor geven.
 • Er is voor dezelfde prijs veel meer aanbod mogelijk
 • Lessen kunnen vaker worden gedaan als daar behoefte aan is.
 • Lessen kunnen worden teruggespoeld als nodig, of als iets niet goed is verstaan, of om het nog beter te voelen/begrijpen