Nek-Schouder-Rug therapieles
woensdag 10.00 – 11.00 uur
Critical Alignment Yoga (Hatha) vrijdag 10.00 – 11.00 uur
Ook live online!

Edith Atkins


Docent Critical Alignment Yoga, Critical Alignment Therapie en meditatie. Energie werker. Samen met Sheba oprichter van Yoga bij De Lichtplaats.

Leven vanuit je blauwdruk, vrijheid, plezier, liefde. Frequency up, bewustwording. Allemaal kernwoorden in mijn werk en mijn leven. Ontspanning, gezondheid, heling, balans, geluk; het hangt wat mij betreft niet af van omstandigheden en anderen. It’s an inside job! Zijn met wat is, beperkende overtuigingen aankijken, verantwoordelijkheid nemen voor wat ik in mijn eigen leven creëer. Dat is waar ik me elke dag weer aan committeer en beoefen. Gelukkig word ik ervan. Ook van het aanreiken van tools hiervoor. En heel graag op een niet belerende, niet te zware & serieuze manier. Het mag vanuit lichtheid, plezier en humor. Draagt wat mij betreft het allermeest bij aan jezelf en de wereld om je heen.

Diepe dank aan mijn leraren Dirk-Jan Lust, Gert van Leeuwen, Juno Burger en de docenten van Body Mind opleidingen. Zonder hen was ik niet waar ik nu ben

Tijdens mijn yogalessen vind ik het belangrijk om iedereen in zijn of haar waarde te laten, en voor iedereen de ruimte en rust te creëren om de verbinding met zichzelf te voelen en zijn of haar eigen proces te doorlopen zonder enige nadruk op prestatie en niveau. Op die manier is yoga een groot cadeau aan jezelf.

OPLEIDINGEN EN VERDIEPINGEN

Opleiding Critical Alignment Therapie | Critical Alignment

Bijscholing Anatomie & Blessures | Ted Willemsen

Docentenopleiding Critical Alignment Yoga | Dirk-Jan Lust

Energy Clearing & Space Clearing | Juno Burger

Opleiding Lichaamsgerichte psychotherapie | Body Mind Opleidingen