Sheba Salden - Innerflow Yoga

Inner Flow Yoga
zaterdag 9.30 – 10.30 uur
Ook live online!

Sheba Salden


Ik ben Sheba, 34 jarige moeder van 2 heerlijke dochters, en meer dan 15 jaar Yogi. Yogadocente en Spirit & Soulcoach sinds 2016, waarbij ik werk met veel mensen. 

Ik heb om wat hierboven staat in 2017 met veel liefde het Goudlokaal geopend. Mijn passie is mensen helpen in hun kracht te leven en helpen de beste versie van zichzelf te zijn.

Ik heb altijd een motto voor een bepaalde periode. In de vorm van een zin, een affirmatie of soms een bepaald gevoel, waar ik pas later woorden aan kan geven. Dat is natuurlijk gewoon het pad van bewustwording en wat dan bij mij geïntegreerd is kan ik lekker weer met gemak doorgeven. Ik heb dan het huiswerk gedaan, hoef jij het niet meer te doen 😉

Nu vind ik deze (zie hiernaast) zo mooi, omdat deze zo duidelijk is geïntegreerd de laatste tijd bij mij. Ik snap hem zo goed.