Sheba Salden - Innerflow Yoga

Inner Flow Yoga
zaterdag 9.30 – 10.30 uur
Ook live online!

Sheba Salden

Opgeleid Deugden Yoga docente, eigen stijl ontwikkeld: Inner Flow Yoga. Samen met Edith Atkins oprichter van o.a. Yoga bij De Lichtplaats. 

Inner Flow, omdat ik geloof dat ons fysieke lichaam zich om ons energetisch lichaam heen vormt. Gedachten beïnvloeden natuurlijk alles, en in mijn lessen besteed ik aandacht aan het schoonhouden van alles in die binnenwereld, via fysieke oefeningen!

Dit is wat ik ook zelf jaren heb beoefend, op deze manier ruimte creëren. 
Natuurlijk daagt het leven ons soms uit, maar in ieder geval kan ik kan nu snel terug naar me ontspannen, helder, luchtig, dankbaar, tevreden, vrolijk en optimistisch voelen. Bovendien ben ik vol vertrouwen dat het leven tegelijk voor ons zorgt, soms juist door ons uit te dagen. Het zijn slechts aanwijzingen, om te overzien hoe we zelf als wezen vibreren, en wat we energetisch uitstralen, trekken we ook weer aan, geloof ik. Dit geef ik met liefde door.

In mijn lessen, zowel mijn live Inner Flow les als mijn Inner Flow lessen van ons video abonnement, zorg ik meestal dat ieder deel van het lichaam wel even wordt opgerekt. We gronden, openen ons hart, creëren balans in de chakra’s, maken een ontgiftende draai, keren onszelf om en natuurlijk veel meer. Alles kan lekker stromen!

In mijn Chakra les in het video abonnement, creëren we ook via Yogahoudingen ruimte en balans in deze verschillende gebieden. Bovendien loopt bewustwording op de Chakra’s als een rode draad door de les.

Ik werk met reflectiekaarten, om onszelf te herinneren aan onze innerlijke kwaliteiten. Deze kaarten zijn van het Deugdenproject. Er zijn 100 reflectiekaarten gemaakt die ons spiegelen. Sommige deugden in ons zijn sterk ontwikkeld, andere minder. Wat je aandacht geeft groeit! Soms extra leuk als we er een behandelen die wel wat aandacht kan gebruiken! Dit doe ik in mijn live lessen, maar ook in ons video abonnement lees ik maandelijks een kaart voor en deel ik mijn perspectief.

Verder ben ik moeder van twee heel erg te gekke meiden. De eerste is mijn drijfveer geweest, de kleine herinnerd me aan de liefde.

Geniet heerlijk van mijn lessen, namasté!

OPLEIDINGEN EN VERDIEPINGEN

2016 Deugdenyoga docentenopleiding – 200 uur | Dofijn Wellness

2016 The virtues project – 2-daagse Awakening | Dofijn Wellness

2016 Tieneryoga – 2-daagse workshop | Dolfijn Wellness

2017 Spirit & Soulcoaching | Dolfijn Wellness

2017 3x Access Bars® workshop | Goudlokaal

2017 Access Money Class | Access Consciousness

2019 Kinderyoga docentenopleiding – 60 uur | Dolfijn Wellness

2019 Access Facelift Practitioner | Access Consciousness

2019 2x Bodyclass Access consciousness | Access Consciousness

2017 – 2019 3x Access Foundation 4-daagse, verspreid over 2 jaar | Access Consciousness