Vinyasa (inval voor Naomi)
Maandag 19.00 – 20.00 uur
Ook live online!
Yin Yoga (inval voor Naomi)
Maandag 20.30 – 21.30 uur
Ook live online!
Move, Breathe, Relax
Dinsdag 9.30 – 10.30 uur
Ook live online!

Margje Tan-Frijns


Hai! Ik ben Margje. En ik hou van ruimte.
Ruimte geven aan dat wat er is creëert namelijk meer ruimte. En hoe meer ruimte je ervaart, hoe relaxter je je zult voelen. Dit staat voor mij in alles wat ik doe inmiddels centraal. Lange tijd heb ik mijzelf namelijk allesbehalve relaxt gevoeld en mezelf totaal geen tijd en ruimte gegund. Gelukkig is dat inmiddels zo anders!

Na mijn studie psychologie bleef ik namelijk verslaafd aan zelfontwikkeling, haha. Ik deed onder andere 3 NLP opleidingen en een 2 jarige training op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. Tevens volgden 3 Reiki inwijdingen, en een jaaropleiding Regenesis Healing. En uiteraard ook nog de nodige Yoga Teacher Trainings: Ashtanga, Yin, Deeprelax Yoga Nidra en Breathwork/Pranayama.

Ik leerde mijzelf dankzij al deze tools eindelijk te voelen, en ik leerde te vertrouwen op de wijsheid diep in mijzelf. Dit gaf mij zoveel rust… ik vond hierdoor steeds vaker een stille plek, achter alle drukte. En dit gun ik jou ook!

In mijn lessen geef ik je daarom ruimte, alle ruimte, om jouw ‘relaxplek’ in jezelf te voelen.

Liefs