Yoga en Klank
dinsdag 20.45 – 21.45 uur
Ook live online!

Silvia Saunders


Yoga kwam in mijn leven toen ik rust zocht naast een drukke baan bij een grote corporatie. Fijne Hatha lessen gaven even stilte in de razende storm van werk, deadlines en lange reistijden. Helaas waren enkel wat yogalessen niet voldoende om een flinke burn-out te voorkomen. Een stevige klap, maar het was nodig om mezelf weer te zien en te voelen. 

Een paar jaar later kwam ik met mijn gezin in Zaandam wonen en ben ik opnieuw aan mijn yoaga avontuur begonnen. Het heeft mijn geest en hart doen openen om eindelijk te kiezen voor een nieuwe weg en een nieuwe carrière als Yoga docent. 

Naast mijn liefde voor yoga is mijn leven gekenmerkt door een diepe liefde voor muziek, in alle stijlen en vormen, waar ik dan ook al jaren succesvol mee optreedt in binnen- en buitenland. Sinds een aantal jaar heb ik de muzikale stap in een nieuwe richting gemaakt. Met de helende klanken van klankschalen, handpan, ocean drum en andere klank instrumenten, creëer ik een bijzondere rust waarmee je kunt baden in totale ontspanning. Onder de naam Sacred Suara ben ik aangesloten bij verschillende Yogascholen als Sound Healer.

OPLEIDINGEN EN VERDIEPINGEN

2019 Yin Yoga – 200 uur | Yogadreams Zaandam

2019 KTNO gecertificeerd Klank en Meditatie coach​ | Centrum voor Meditatieve Ontspanning

2020 Yin & Yoga Nidra – 22 uur | Yogadreams Zaandam

2021 Vinyasa – 50 uur| Arhanta Yoga

2021 Face Yoga | Face Yoga Studio